« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Încetarea concesiunii privind explorarea resurselor de tuf industrial din perimetrul Racoș-Munții Perșani
15.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 883 din 14 septembrie 2021 a fost publicată Decizia nr. 22/2021 pentru încetarea concesiunii acordate prin Licența nr. 22.848/2020 privind explorarea resurselor de tuf industrial din perimetrul Racoș-Munții Perșani, județul Brașov, încheiată între Agenția Națională pentru Resurse Minerale și Societatea ZEOLITES PRODUCTION – S.A., aprobată prin Ordinul președintelui Agenției Naționale pentru Resurse Minerale nr. 234/2020.

Concesiunea minieră de explorare a resurselor de tuf industrial din perimetrul Racoș-Munții Perșani, județul Brașov, încetează la data publicării prezentei decizii.

Intrare în vigoare: 14 septembrie 2021

 
Secţiuni: Drept civil, Dreptul mediului, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD