Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

UNNPR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale / 26 noiembrie 2021. UPDATE: Rezultate
06.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Cyberlaw, Data protection, Health & Pharma (Dreptul sănătății), Notari, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 3 decembrie 2021, Institutului Notarial Român a publicat lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Lista

***

Vineri, 26 noiembrie 2021, Institutului Notarial Român a publicat Baremul de notare pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Baremul

***

Miercuri, 27 octombrie 2021, Institutului Notarial Român a informat că cererile de alocare a algoritmilor de anonimizare a datelor cu caracter personal se transmit pe adresa de e-mail secretariat@institutulnotarial.ro până la finalul perioadei de depunere a dosarului de înscriere la acest concurs, respectiv 10 noiembrie 2021.

:: Cererea

***

În urma corespondenței purtate cu Departamentul pentru Situații de Urgență, Institutul Notarial Român a informat că accesul în sala/sălile în care se va desfășura concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 26 noiembrie 2021, este permis candidaților care prezintă unul din următoarele documente, eliberate de instituțiile competente:

1. certificatul de vaccinare (certificat digital european COVID) în cazul persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

2. dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 care să nu fie mai vechi de 72 de ore;

3. dovada rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid COVID care să nu fie mai vechi de 48 de ore;

4. dovada infectării cu COVID, în cazul persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Candidații vor trebui să respecte cele mai recente măsuri dispuse de autorități, în funcție de contextul epidemiologic, inclusiv portul măștii de protecție pe toată durata desfășurării concursului.

***

Miercuri, 6 octombrie 2021, Institutul Notarial Român a informat că s-a aprobat modificarea datei de susținere a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale din ziua de 25 octombrie 2021, în ziua de 26 noiembrie 2021, pentru a acorda candidaților posibilitatea de a finaliza schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, astfel încât să poată fi respectate prevederile prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 1050/2021.

Astfel, perioada de depunere a dosarului de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se prelungește până la data de 10 noiembrie 2021, inclusiv.

***

Marți, 5 octombrie 2021, Institutul Notarial Român a informataccesul în sala de concurs este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, și care prezintă, în acest sens, certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

În măsura în care Hotărârea Guvernului nr. 1050/2021 sau alte acte normative incidente vor suferi modificări până la data concursului, candidații sunt obligați să respecte cele mai recente măsuri dispuse de autorități, în funcție de contextul epidemiologic.

***

Luni, 25 octombrie 2021, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România organizează concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Taxa de înscriere este în cuantum de 4.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român (CUI 26781193). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la concurs.

Dosarul de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se depune, la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 20 septembrie – 8 octombrie 2021, inclusiv.

:: Anunțul
:: Lista posturilor vacante

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti