Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

INR. Examen/concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar / 21 ianuarie 2022. UPDATE: Rezultate finale
02.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Notari, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 1 martie 2022, Institutului Notarial Român a publicat:

:: Lista cuprinzând rezultatele finale ale concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar

***

Luni, 7 februarie 2022, Institutului Notarial Român a publicat:

:: Lista cuprinzând rezultatele finale ale concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar
:: Lista cuprinzând rezultatele contestațiilor la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

***

Vineri, 28 ianuarie 2022, Institutului Notarial Român a publicat:

:: Lista cuprinzând rezultatele concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar
:: Anunț privind depunerea contestațiilor împotriva notării lucrărilor la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

***

Miercuri, 26 ianuarie 2022, Institutului Notarial Român a publicat:

:: Baremul rămas definitiv la concursul de admitere în funcția de notar stagiar
:: Proces-verbal privind soluționarea contestațiilor împotriva baremului de notare

***

Vineri, 21 ianuarie 2022, Institutului Notarial Român a publicat:

:: Anunțul privind contestațiile împotriva baremului de notare
:: Modelul de contestație la barem
:: Baremul de notare
:: Subiectele

***

Miercuri, 12 ianuarie 2022, Institutului Notarial Român a publicat anunțul privind condițiile de acces în sălile concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Anunțul

***

Marți, 11 ianuarie 2022, Institutului Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscriere la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Lista

***

Marți, 4 ianuarie 2022, Institutului Notarial Român a informat că examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se va desfăşura la Centrul Expozițional ROMEXPO – Pavilion B2, situat în B-dul. Mărăști, nr. 65-67, Sector 1, Bucureşti, începând cu ora 9:00.

:: Anunțul

***

Vineri, 19 noiembrie 2021, Institutului Notarial Român a informat că cererile de alocare a algoritmilor de anonimizare a datelor cu caracter personal se transmit pe adresa de e-mail admitere@inr.ro până la finalul perioadei de depunere a dosarului de înscriere la acest concurs, respectiv 22 decembrie
2021, ora 16:00. Orice solicitare intrată pe adresa de e-mail a INR, ulterioară orei 16:00 nu va mai fi luată în considerare.

:: Cererea

***

Miercuri, 10 noiembrie 2021, Institutul Notarial Român a publicat lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs.

:: Lista

***

Luni, 27 septembrie 2021, Institutul Notarial Român a informat că subiectele la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar vor fi sub formă de teste grilă, cu una sau două variante de răspuns corecte.

***

Institutul Notarial Român organizează la data de 21 ianuarie 2022 examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Taxa de înscriere pentru participarea la examen/concurs este în cuantum de 3900 lei/candidat. Taxa de înscriere pentru participarea la examen/concurs se achită în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei Bucureşti.

Copia ordinului de plată/foii de vărsământ se va anexa la dosarul de înscriere la examen/concurs.

Dosarul de înscriere la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se depune personal sau prin mandatar cu procură autentică și specială, în perioada 8 noiembrie – 22 decembrie 2021, la sediul Camerei în a cărei circumscripţie se află postul pentru care candidează, în timpul programului de lucru cu publicul al acesteia.

* În situaţia în care, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus – SARS-COV2, autoritățile publice vor impune restricţii care nu vor permite organizarea examenului/concursului, acesta nu se va mai desfăşura la data anunţată, urmând a fi reprogramat.

:: Numărul de locuri

***

Joi, 16 septembrie 2021, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că Ministerul Justiției a avizat tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2021.

:: Avizul favorabil

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti