Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Proceduri de reautorizare a UNBR ca operator al RNPM. UPDATE: Reautorizare pe trei ani
06.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Ministrul Justiției a dispus reautorizarea Uniunii Naționale a Barourilor din România ca operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară împreună cu agenții săi împuterniciți care au formulat cerere de reautorizare (precizați în anexa la ordin), începând cu data de 24 decembrie 2021, pe o durată de trei ani, potrivit unui comunicat.

:: Ordinul

***

Comisia Permanentă a UNBR, întrunită în ședința din 21-22 octombrie 2021, a luat act de informarea Președintelui UNBR privind măsurile luate pentru reautorizarea Uniunii Naționale a Barourilor din România ca operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară, cu respectarea formalităților prevăzute de Legea nr. 297/2018 privind publicitatea mobiliară, așa cum s-a decis în ședința anterioară.

:: Minuta (pct. 4)

***

Comisia Permanentă a UNBR, întrunită în ședința din 9 septembrie 2021, a decis aprobarea măsurilor corespunzătoare pentru începerea procedurilor de reautorizare a UNBR ca operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară (RNPM), având în vedere că, la 22 decembrie 2021, expiră autorizația eliberată operatorului UNBR de către Ministerul Justiției – Autoritate de Supraveghere a RNPM.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti