« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru Concursul Willem Vis (ediția 2021-2022)
20.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 20 septembrie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat că preselecția pentru echipa care va reprezenta Universitatea din București la ediția 2021-2022 a concursului Willem Vis se va desfășura duminică, 10 octombrie 2021, la ora 17:00, online, în limba engleză, pe platforma Zoom: Link, Meeting ID: 931 7380 0712, Passcode: 057717), potrivit unui comunicat.

Sunt eligibili studenții care vor fi în anul II, III, IV sau master în anul universitar 2021-2022.

Pentru a vă înscrie la preselecție vă rugăm să transmiteți următoarele documente printr-un email unic, către lect. univ. dr. Raluca Papadima (raluca.papadima@drept.unibuc.ro), av. drd. Miahela Gherghe (gherghe.mihaela@gmail.com) și av. Maria Avram (ma_avram@yahoo.com) până la miezul nopții, sâmbătă, 9 octombrie 2021:
– scrisoare de prezentare și motivare, în limba engleză, în care să indicați dacă ați participat la alte concursuri de pledoarii sau debate, dacă și unde ați efectuat stagii de practică;
– CV, în limba engleză, cu poză și date de contact (telefon și email);
– media obținută în fiecare din anii de studii anteriori, inclusiv nota obținută la toate materiile studiate, inclusiv la Colegiul Juridic Franco-Român.

Preselecția se va desfășura sub forma unui dialog care va testa motivația și capacitatea de raționament juridic și oratorie.

Concursul Willem Vis este cel mai mare și cel mai prestigios concurs internațional de drept privat din lume, având peste 400 de universități participante. Concursul Willem Vis vizează dreptul contractelor internaționale și arbitrajul comercial internațional, pregătind studenții pentru cariere în departamentele de consultanță sau de litigii ale caselor de avocatură.

Studenții Universității din București câștigă în mod constant premii la concursul Willem Vis. Studenții din echipele anterioare au beneficiat de sprijin pentru obținerea de stagii și contracte de muncă în societăți de avocatură de prestigiu din România și din străinătate, precum și de sprijin pentru admiterea la programe de master din România și din străinătate.

Echipa este pregătită de un colectiv coordonat de lector univ. dr. Raluca Papadima și alcătuit din cadre didactice și foști participanți la concurs și beneficiază de asemenea în mod tradițional de sprijin pedagogic și/sau financiar din partea celor mai importante case de avocatură din România.

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD