« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Performanțe remarcabile pentru UBB în clasamentul Times Higher Education 2022
21.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Duminică, 19 septembrie 2021, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a informat că se situează din nou printre universitățile de referință în clasamentele internaționale, după cum o arată  clasamentul Times Higher Education (THE) 2022 lansat recent pentru patru domenii academice, potrivit unui comunicat.

Potrivit clasamentului, UBB este singura universitate din România prezentă în clasamentul aferent domeniului Psihologie (Psychology), unde ocupă poziția 401-500 la nivel internațional. De asemenea, în domeniul științelor fizice (Physical sciences), UBB ocupă prima poziție în țară și poziția 601-800 la nivel internațional, în timp ce, în domeniul științelor vieții (Life sciences), România este reprezentată doar de UBB și Universitatea din București, ambele plasate în intervalul 601-800. În domeniul medical (Clinical & Health), România este reprezentată de trei universități cu profil medical, din Cluj, Iași și Târgu Mureș, toate pe poziția 601+.

Prof. univ. dr. Daniel David, rector UBB: „Mă bucur să văd că UBB își menține poziția de lider la nivel național și continuă să se numere printre universitățile de referință ale lumii, fapt confirmat de noul clasament THE pe domenii academice. Dincolo de prestigiu însă, prezența UBB și a celorlalte universități românești în clasamentele universităților internaționale trebuie să reprezinte un element real de referință în conturarea politicilor academice și a politicilor publice cu impact direct asupra mediului universitar.”

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD