« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Hotărârea Senatului ref. strategia UE privind mijloacele terapeutice împotriva COVID-19
21.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 902 din 21 septembrie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 113/2021 referitoare la Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor – Strategia UE privind mijloacele terapeutice împotriva COVID-19 – COM (2021) 355 final.

Astfel, hotărârea adoptată de Senatul României în ședința din 14 septembrie 2021:

1. subliniază necesitatea mobilizării tuturor instrumentelor și resurselor disponibile pentru a asigura o creștere rapidă a ritmului dezvoltării și punerii la dispoziție a unor mijloace terapeutice sigure și eficace în beneficiul pacienților afectați de COVID-19;

2. apreciază eforturile comune de a crea și pune la dispoziție pe scară largă în Uniunea Europeană mijloacele terapeutice specifice, precum și atenția deosebită acordată cercetării și tratării „COVID-19 cu evoluție lungă”.

 
Secţiuni: Anunțuri, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Dreptul Uniunii Europene, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD