« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti
 

Normă pentru aplicarea Ghidului ESMA privind obligația de raportare și de protecție în ceea ce privește SFT în ceea ce privește SFT
22.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 908 din 22 septembrie 2021 a fost publicată Norma nr. 27/2021 privind aplicarea Ghidului ESMA referitor la raportarea în conformitate cu art. 4 și 12 din Regulamentul (UE) 2015/2.365 privind transparența operațiunilor de finanțare prin instrumente financiare și transparența reutilizării și de modificare a Regulamentului (UE) nr. 648/2012.

Autoritatea de Supraveghere Financiară aplică Ghidul ESMA privind raportarea în conformitate cu art. 4 și 12 din Regulamentul (UE) 2015/2.365 privind transparența operațiunilor de finanțare prin instrumente financiare și transparența reutilizării și de modificare a Regulamentului (UE) nr. 648/2012.

Contrapărțile la operațiunile de finanțare prin instrumente financiare (SFT), definite conform prevederilor art. 3 alin. (2) din Regulamentul (UE) 2015/2.365, și registrele centrale de tranzacții, definite conform art. 3 alin. (1) din același regulament, respectă prevederile prezentei norme.
Nerespectarea prevederilor prezentei norme se sancționează în conformitate cu prevederile cap. I al titlului X din Legea nr. 126/2018 privind piețele de instrumente financiare, cu modificările și completările ulterioare.

Intrare în vigoare: 22 septembrie 2021

 
Secţiuni: Lege 9, Monitorul Oficial al României, Piața de capital, Proiecte legislative | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD