« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Normele metodologice și tehnice de aplicare a HG nr. 1.235/2010 privind Sistemul național electronic de plată online
27.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 920 din 27 septembrie 2021 a fost publicată Decizia nr. 34/2021 pentru aprobarea normelor metodologice și tehnice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 1.235/2010 privind Sistemul național electronic de plată online.

Astfel, se aprobă normele metodologice și tehnice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 1.235/2010 privind Sistemul național electronic de plată online, cu modificările și completările ulterioare, prevăzute în anexele nr. 1 și 2*) care fac parte integrantă din prezenta decizie.

*) Anexele nr. 1 și 2 se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 920 bis.

Orice alte dispoziții referitoare la normele metodologice și tehnice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 1.235/2010 privind Sistemul național electronic de plată online, cu modificările și completările ulterioare, își încetează aplicabilitatea la data publicării prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Intrare în vigoare: 27 septembrie 2021

 
Secţiuni: Anunțuri, Cyberlaw, Drept civil, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD