« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Membrii juriului care asistă Comisia Europeană la selectarea candidaților în vederea exercitării atribuțiilor de membri ai instanțelor și tribunalelor internaționale în materie de investiții
29.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 339/123 din 24 septembrie 2021 a fost publicată Decizia 2021/1711 a Comisiei din 23 septembrie 2021 de numire a membrilor juriului care asistă Comisia la selectarea candidaților în vederea exercitării atribuțiilor de membri ai instanțelor și tribunalelor internaționale în materie de investiții.

Următoarele persoane sunt numite membri ai juriului instituit prin Decizia C(2020) 8905 final:
1. Bruno Simma;
2. Inge Govaere;
3. Jan Klabbers;
4. Pavel Šturma.

Inge Govaere și Pavel Šturma sunt numiți pentru o perioadă de șase ani, care nu poate fi reînnoită, începând cu data publicării prezentei decizii.
Bruno Simma și Jan Klabbers sunt numiți pentru o perioadă de nouă ani, care nu poate fi reînnoită, începând cu data publicării prezentei decizii.

Intrare în vigoare: 24 septembrie 2021

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.