Secţiuni » Arii de practică » Business » Media & Publicitate
Media & Publicitate
Profesionişti

Dispoziții noi privind prelungirea mandatului directorului general interimar al Societății Române de Radiodifuziune/Televiziune. UPDATE: OUG a fost respinsă de Parlament


16.03.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Media & Publicitate, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 253 din 15 martie 2022 a fost publicată Legea nr. 55/2022 pentru respingerea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 106/2021 privind unele măsuri pentru organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

Astfel, se respinge Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 106 din 29 septembrie 2021 privind unele măsuri pentru organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 932 din 29 septembrie 2021.

Intrare în vigoare: 18 martie 2022

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 932 din 29 septembrie 2021 a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 106/2021 privind unele măsuri pentru organizarea și funcționarea Societății Române de Radiodifuziune și Societății Române de Televiziune.

În cazul în care conducerea Societății Române de Radiodifuziune, respectiv a Societății Române de Televiziune nu este desemnată până la împlinirea termenelor legale, mandatul directorului general interimar al Societății Române de Radiodifuziune, respectiv al Societății Române de Televiziune se prelungește de drept până la numirea consiliului de administrație, dar nu mai mult de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență.

Intrare în vigoare: 29 septembrie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti