Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

ÎCCJ a declanşat procedura de ocupare a funcţiilor de preşedinte al Secţiei I civile şi de preşedinte al Secţiei penale. UPDATE: Numire în funcţie
16.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 16 noiembrie 2021, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

1. Numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a jud. Laura Mihaela Ivanovici pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21 decembrie 2021.
2. Numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a jud. Daniel Grădinaru, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21 decembrie 2021.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 1)

***

Marți, 2 noiembrie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Tabel
:: Proiect de management Secția I civilă – Laura Mihaela Ivanovici
:: Proiect de management Secția Penală – Daniel Grădinaru

***

Luni, 25 octombrie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista privind candidații înscriși în procedura de ocupare a funcțiilor de președinte al Secției I civile și de președinte al Secției penale din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Candidații sunt următorii:
1. Laura Mihaela Ivanovici – funcția de Președinte al Secției I Civile a Înaltei Curți de Casație și Justiție;
2. Daniel Grădinaru – funcția de Președinte al Secției penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

***

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie îşi pot depune candidaturile pentru funcţiile de preşedinte al Secţiei / civile și de preşedinte al Secţiei penale, la Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, până la data de 22 octombrie 2021 inclusiv, conform calendarului estimativ aprobat.

Fiecare candidatură va fi însoţită de curriculum vitae, de documentele considerate relevante şi de declaraţiile prevăzute la art. 6 alin. (4) din Regulamentul privind numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi revocarea din aceste funcţii, aprobat prin Hotărârea Secţiei pentru judecători nr. 188/2020.

Candidaţii vor susţine în faţa Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii un interviu.

:: Anunţul
:: Calendar estimativ

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti