Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

UNEJ. Examen de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari / 19 noiembrie 2021. UPDATE: Depunere jurământ
09.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Executori judecătorești, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 8 februarie 2022, opt executori judecătorești au depus jurământul în fața Secretarului de Stat în Ministerul Justiției, Sandor Otto Szep, și a Președintelui Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, executor judecătoresc Marius-Iacob Morari.

Cele opt persoane au dobândit calitatea de executor judecătoresc prin promovarea examenului de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari, respectiv a concursului de admitere în profesie pentru persoanele care au experiență în funcții de specialitate juridică.

Sandor Otto Szep, Secretar de Stat în Ministerul Justiției, a transmis noilor executori judecătorești succes în exercitarea funcției, scoțând în evidență importanța profesiei de executor judecătoresc în societate, precum și puterea pe care statul roman a înțeles să o delege pentru exercitarea acesteia.

Executor judecătoresc Marius-Iacob Morari, Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, a felicitat încă o dată pe noii colegi intrați în profesie, urându-le să-și respecte cu onoare jurământul, să aibă satisfacții în exercitarea funcției și să contribuie la promovarea unei imagini corecte a executorului judecătoresc.

UNEJ îi felicită pe executorii judecătorești care au depus jurământul și le urează mult succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul profesiei!

***

Luni, 22 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele examenului de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Rezultate

***

Vineri, 19 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat baremul de notare pentru examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Baremul

***

Marți, 9 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat hotărârea privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Hotărârea

***

Joi, 4 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari va avea loc la sediul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Str. Cuza Vodă, nr. 143, sector 4, București.

***

Joi, 28 octombrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că accesul participanților în sala de examen/concurs va fi permis dacă:

– se face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (certificat digital european COVID) sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, sau face dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– poartă mască de protecție pe toată durata activităților.

***

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 19 noiembrie 2021, ora 900, în București, examenul de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari.

Cu cel puțin 10 zile înainte de data concursului sau examenului va fi stabilită și comunicată adresa exactă a desfășurării acestuia.

Data limită de înscriere: 29 octombrie 2021, inclusiv.

Taxa de înscriere la examenul de definitivat este de 2000 de lei.

IMPORTANT! Candidații și organizatorii vor respecta măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 valabile la data desfășurării concursului sau examenului.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti