Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

UNEJ. Concurs de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta / 19 noiembrie 2021. UPDATE: Rezultate


22.11.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Executori judecătorești, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 22 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele concursului de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Rezultate

***

Vineri, 19 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat baremul de notare pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Baremul

***

Marți, 9 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat hotărârea privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Hotărârea

***

Joi, 4 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta va avea loc la sediul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Str. Cuza Vodă, nr. 143, sector 4, București.

***

Joi, 28 octombrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că accesul participanților în sala de examen/concurs va fi permis dacă:

– se face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (certificat digital european COVID) sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, sau face dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– poartă mască de protecție pe toată durata activităților.

***

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 19 noiembrie 2021, ora 1500, în București, concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

Data limită de înscriere: 29 octombrie 2021, inclusiv.

Taxa de înscriere la examenul de definitivat este de 2000 de lei.

IMPORTANT! Candidații și organizatorii vor respecta măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 valabile la data desfășurării concursului sau examenului.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti