Secţiuni » Executori judecătoreşti
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România

UNEJ. Concurs de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta / 19 noiembrie 2021. UPDATE: Rezultate
22.11.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 22 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele concursului de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Rezultate

***

Vineri, 19 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat baremul de notare pentru concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Baremul

***

Marți, 9 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat hotărârea privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

:: Hotărârea

***

Joi, 4 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta va avea loc la sediul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Str. Cuza Vodă, nr. 143, sector 4, București.

***

Joi, 28 octombrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că accesul participanților în sala de examen/concurs va fi permis dacă:

– se face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (certificat digital european COVID) sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, sau face dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– poartă mască de protecție pe toată durata activităților.

***

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 19 noiembrie 2021, ora 1500, în București, concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

Data limită de înscriere: 29 octombrie 2021, inclusiv.

Taxa de înscriere la examenul de definitivat este de 2000 de lei.

IMPORTANT! Candidații și organizatorii vor respecta măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 valabile la data desfășurării concursului sau examenului.

:: Anunțul

Secţiuni: Comunicare profesională, Executori judecătorești, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO