Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

UNEJ. Concurs/examen de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari / 18 noiembrie 2021. UPDATE: Rezultate


22.11.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Executori judecătorești, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 22 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat rezultatele concursului de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Rezultate

***

Joi, 18 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat baremul de notare pentru concursul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Baremul

***

Marți, 9 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat hotărârea privind verificarea dosarelor candidaților înscriși la concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari.

:: Hotărârea

***

Joi, 4 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informatexamenul/concursul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari va avea loc la Auditorium Pallady, Bulevardul Theodor Pallady, nr. 40G, București.

***

Joi, 28 octombrie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că accesul participanților în sala de examen/concurs va fi permis dacă:

– se face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (certificat digital european COVID) sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, sau face dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– poartă mască de protecție pe toată durata activităților.

***

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 18 noiembrie 2021, ora 900, în București, concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari.

Data limită de înscriere: 28 octombrie 2021, inclusiv.

Taxa de înscriere la concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătoreşti stagiari este de 4000 de lei.

IMPORTANT! Candidații și organizatorii vor respecta măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 valabile la data desfășurării concursului sau examenului.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro