Secţiuni » Mesaje de condoleanţe
Mesaje de condoleanţe

Jud. Bianca Elena Țăndărescu s-a stins. UPDATE: Mesaje de condoleanțe
15.10.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Mesaje de condoleanțe, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 14 octombrie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a jud. Bianca Elena Țăndărescu de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Consiliul Superior al Magistraturii transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!

***

Cu adâncă durere, tristețe și profund regret anunțăm plecarea dintre noi, într-o lume mai bună și mai dreaptă, a colegei noastre, Bianca-Elena Țăndărescu.

Va rămâne mereu în amintirea noastră ca un exemplu de sensibilitate și dăruire profesională.

Suntem alături de familia îndoliată și îndurerată!

Judecătorii Secției I Civile a ÎCCJ

***

Cu profundă durere, Înalta Curte de Casație și Justiție anunță trecerea în eternitate a doamnei Bianca Elena Țăndărescu, judecător în cadrul Secției I Civile. Va rămâne pentru totdeauna în inimile prietenilor și colegilor din cadrul Înaltei Curți, precum și ale tuturor acelora care i-au cunoscut echilibrul, înțelepciunea și căldura sufletească. Deși golul lăsat în sufletele noastre va rămâne pentru totdeauna de neșters, lumea spirituală a devenit de astăzi mai bună și mai bogată.

Judecătorii Înaltei Curți sunt alături de familia îndoliată în această grea încercare.

***

În aceste clipe, în care trecerea în eternitate a doamnei judecător Bianca-Elena Ţandărescu ne-a surprins şi răvăşit, nu putem decât să exprimăm sincere condoleanţe familiei îndurerate, să trimitem gândurile noastre bune fiicei sale şi să ne rugăm pentru odihna sufletească a celei care va rămâne în amintirea noastră un model de profesionist, de eleganţă şi delicateţe.

Drum lin în lumină!

Magistraţii-asistenţi si grefierii Secţiei I civile a ICCJ

***

Forumul Judecătorilor din România, Asociaţia Magistraţilor Europeni pentru Drepturile Omului şi Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române regretă profund dispariția fulgerătoare dintre noi a doamnei Bianca Elena Ţăndărescu, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Este nemărginită tristețea pentru toți cei care au cunoscut-o, ca Profesionist al dreptului, dar mai ales ca Om, de-a lungul întregii activităţi în slujba Dreptăţii.

Aşa cum descria în interviul pentru promovarea la instanţa supremă idealurile şi vocaţia profesiei de magistrat, a reuşit să pună în valoare toate calităţile pe care ar trebui să le aibă orice judecător: „Drept, echilibrat, mult ştiutor de carte, structurat şi structurant pentru sistem”. Şi multe, multe altele…

În urma sa rămân numeroase contribuţii la evoluţia dreptului şi a corpului profesional al magistraţilor, prin jurisprudenţă, doctrină, studii de specialitate, participări la conferinţe, în comisiile de elaborare a subiectelor sau de examinare, în selectarea şi formarea unor generaţii de magistraţi, ca formator al Institutului Naţional al Magistraturii, la catedra de Drepturile Omului.

Suntem alături de familia îndurerată, care trece prin momente de grea suferință.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

***

Av. dr. Traian Briciu, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Bianca Elena Ţăndărescu, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

***

Jud. Octavia Spineanu Matei, judecătorul român la CJUE: “Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pricinuită de trecerea în neființă a Biancăi Țăndărescu. Un om frumos, un judecător desăvârșit, o colegă extraordinară.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

***

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție îşi exprimă profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a doamnei Bianca Elena Ţăndărescu, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, şi transmite condoleanţe familiei îndoliate.

***

Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a doamnei judecător Bianca Elena Țăndărescu.

Plecarea dintre noi a doamnei judecător este o pierdere mai ales pentru familie și cei care au cunoscut-o, dar și pentru sistemul judiciar în ansamblul său.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu s-o odihnească!

***

Colegii și foștii auditori aduc un ultim omagiu doamnei judecător Bianca Țăndărescu, un model pentru generații întregi de magistrați, plecată mult prea devreme dintre noi.

Condoleanțe familiei îndurerate!

***

Judecător Rodica Aida Popa, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia penală: „Blândeţea, erudiţia şi nobleţea sufletească au fost revărsate cu generozitate şi recunoştinţă de Bianca Elena Țăndărescu, judecător de înalt profil moral şi profesional în vieţile tuturor celor care au cunoscut-o.

Sinceră compasiune familiei în aceste momente de mare încercare sufletească.

Drum Lin către Stele Bianca Elena!”

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti