« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Procedura de efectuare a fotocopiilor din dosarele disciplinare ale medicilor
14.10.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 978 din 13 octombrie 2021 a fost publicată Decizia nr. 11/2021 pentru stabilirea procedurii de consultare și efectuare a fotocopiilor din dosarele disciplinare aflate pe rolul și în arhiva Comisiei de jurisdicție a Consiliului național al Colegiului Medicilor din România și a Comisiei superioare de disciplină a Colegiului Medicilor din România.

Potrivit prezentei decizii, părțile din dosarul disciplinar, precum și reprezentanții legali sau împuterniciții acestora pot obține fotocopii printate sau scanate după documentele/materialul probator aflat în dosarul disciplinar prin efectuarea de fotocopii contra cost de către Colegiul Medicilor din România.

În vederea consultării dosarului disciplinar și/sau eliberării de fotocopii, solicitantul va depune o cerere la care va anexa copia actului de identitate și dovada calității de reprezentant legal sau împuternicit, după caz.

Termenul de eliberare a copiilor este de cel mult trei zile lucrătoare de la data depunerii cererii și achitarea sumei de plată corespunzătoare.

Tariful aferent executării fotocopiilor după înscrisurile aflate în dosarul disciplinar este de 1 leu/pagină, indiferent de suportul pe care se realizează.

Intrare în vigoare: 13 octombrie 2021

 
Secţiuni: Dreptul sanatatii, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD