« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Craiova. Prezentarea avocaților aleși în dosar și neprezentarea inculpatului. Semnificație
26.10.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Curtea de Apel Craiova a hotărât că neparticiparea inculpatului la actele de procedură efectuate până într-un anumit moment procesual nu înlătură semnificaţia juridică a momentului când şi-a desemnat mai mulţi apărători aleşi care s-au prezentat de mai multe ori pe parcursul procesului penal, din acest moment fiind considerat că a aflat în mod oficial de procedura penală desfăşurată în privinţa sa, iar prin mandatarea unor avocaţi aleşi să se prezinte la proces pentru apărarea drepturilor şi intereselor legitime, a renunţat în mod neechivoc la dreptul de a se prezenta personal la desfăşurarea procesului penal, asumandu-si în consecință efectele juridice ale unei asemenea atitudini procesuale. (Decizia nr. 911 din 23 iulie 2021, pronunțată de Secția penală și pentru cauze cu minori a Curții de Apel Craiova, disponibilă pe portalul instanței)

 
Secţiuni: JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Note de studiu, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD