Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

ANABI. Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate organizează o procedură de selecție în vederea detașării/transferului a două persoane pe posturile vacante de personal de specialitate juridică
18.10.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Recuperare creanțe, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) organizează o procedură de selecție în vederea detașării/transferului a două persoane pe posturile vacante de personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, judecătorilor și procurorilor.

Activitățile în care vor fi implicate persoanele detașate/transferate vizează:
• reprezentarea Agenției și apărarea drepturilor și intereselor acesteia în fața instanțelor judecătorești şi a altor organe jurisdicționale, respectiv formularea şi promovarea, în termenele procedurale, a acțiunilor, apărărilor, căilor de atac, precum şi orice alte acte de procedură, în litigiile în care Agenția este parte;
• avizarea, din perspectiva legalității, a actelor elaborate în cadrul Agenției;
• elaborarea proiectelor de acte normative propuse ca indicatori de performanță în Planul de acțiune pentru implementarea Strategiei naționale privind recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni pentru perioada 2021-2025 „Criminalitatea nu este profitabilă!” pentru realizarea obiectivelor specifice, implementarea programelor cu finanțare externă, precum și alte activități specifice dispuse de conducătorul instituției.

Durata detașării este cuprinsă între 1 an și 3 ani.

Detașarea sau transferul se va realiza numai în măsura în care există acordul instituției în care își desfășoară activitatea candidatul.

Persoanele interesate sunt invitate să transmită dosarul de candidatură până la data de 12.11.2021, pe adresa de e-mail anabi@just.ro.

Pentru informații suplimentare, precum şi criteriile de selecție, vă rugăm să accesați pagina de internet a Agenției https://anabi.just.ro la Secțiunea Cariere – posturi vacante sau să ne contactați la numărul de telefon 0372.573.000/int.113, fax: 0372.271.435 ori prin e-mail la adresa: anabi@just.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti