« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Termenul pentru finalizarea efectivă a Autostrăzii Unirii
19.10.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Lege 9, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Transporturi | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 993 din 18 octombrie 2021 a fost publicată Legea nr. 253/2021 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 105/2020 pentru completarea Legii nr. 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Iași-Târgu Mureș, Autostrada Unirii.

Completarea se referă la:
– stabilirea celor două tronsoane ale Autostrăzii Unirii: Autostrada Târgu Mureș-Târgu-Neamț și Autostrada Târgu-Neamț-Iași-Ungheni și un pod peste râul Prut;
– termenul/termenele pentru finalizarea efectivă a construcției, recepționarea și deschiderea circulației pe cele două tronsoane de autostradă sunt 31 decembrie 2026 pentru tronsonul Ungheni-Iași-Târgu-Neamț, respectiv 31 decembrie 2030 pentru tronsonul Târgu Mureș-Târgu-Neamț;
– termenul/termenele pentru finalizarea efectivă a obiectivului de investiții Autostrada Unirii în zona tronsonului Ditrău-Târgu-Neamț, km 75 + 000 – km 95 + 000, și a podului peste Prut la Ungheni, inclusiv zona aferentă punctului de trecere a frontierei, este 31 decembrie 2030.

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.