« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Alba Iulia. Menținere arestare preventivă
22.10.2021 | Cristina BLACIOTI

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP
Cristina Blacioti

Cristina Blacioti

Curtea de Apel Alba Iulia a hotărât că întâlnirile membrilor unui grup infracțional stabilite prin intermediul aplicațiilor de comunicare pe internet – Instagram, Facebook – au condus la ideea că reprezintă o contribuție însemnată în demersul urmăririi penale. În speță, Curtea a respins ca nefondată contestația formulată de unul dintre membri împotriva încheierii având ca obiect cererea de înlocuire a arestării preventive, cu motivarea că nu au apărut împrejurări care să justifice concluzia că au încetat temeiurile avute în vedere la luarea sau menținerea măsurii arestării preventive, cu atât mai puțin împrejurări care să releve nelegalitatea măsurii, pentru a se putea dispune revocarea acesteia. (Decizia penală nr/ 97 din 24 octombrie 2019, pronunțată de Secția Penală, speță disponibilă pe rolii.ro)

Cristina Blacioti
Studentă, Facultatea de Drept, Universitatea din București

 
Secţiuni: Drept penal, Jurisprudență Judecătorii, Note de studiu, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD