« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

În JOUE au fost publicate în forma definitivă câteva documente importante ale Parlamentului European, referitoare la o piață unică mai sustenabilă, siguranța produselor, libertatea mass-media ș.a.
25.10.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Business, Drept comercial, Dreptul muncii, Dreptul Uniunii Europene, Drepturile omului, Energie, Infrastructură, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Media & Publicitate, Piața de capital, Protecția consumatorilor, Telecom, Transporturi | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. C 425 din 20 octombrie 2021 au fost publicate o serie de rezoluții, recomandări și avize ale Parlamentului European adoptate în zilele de 23 și 26 noiembrie 2020, care au primit astfel forma definitivă.

Printre acestea se numără căteva documente remarcabile, cum ar fi:
– Rezoluția Parlamentului European din 25 noiembrie 2020 Către o piață unică mai sustenabilă pentru întreprinderi și consumatori (2020/2021(INI))
– Rezoluția Parlamentului European din 25 noiembrie 2020 referitoare la siguranța produselor pe piața unică (2019/2190(INI))
– Rezoluția Parlamentului European din 25 noiembrie 2020 referitoare la consolidarea libertății mass-mediei: protejarea jurnaliștilor în Europa, discursurile de incitare la ură, dezinformarea și rolul platformelor (2020/2009(INI))
– Rezoluția Parlamentului European din 25 noiembrie 2020 referitoare la o nouă strategie industrială pentru Europa (2020/2076(INI))
– Rezoluția Parlamentului European din 26 noiembrie 2020 referitoare la Situația drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană – Raport anual pe 2018-2019 (2019/2199(INI))
– Rezoluția Parlamentului European din 26 noiembrie 2020 referitoare la analiza politicii comerciale a UE (2020/2761(RSP))

Click aici pentru accesarea documentelor!

 
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD