« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

CMS România își consolidează practica de tehnologie și reglementare prin cooptarea Laurei Grigore în poziția de Senior Counsel
25.10.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Media & Publicitate, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Firma internațională de avocatură CMS anunță cooptarea Laurei Grigore în cadrul practicii de tehnologie, media și telecomunicații a biroului din București, începând cu data de 1 octombrie 2021, pe poziția de Senior Counsel.

Cu o experiență de peste 15 ani în avocatura de business, Laura Grigore este specializată în gestionarea mandatelor complexe, acoperind o gamă diversă de proiecte internaționale și intragrup în tehnologie, confidențialitatea și protecția datelor, precum și în zonele conexe de securitate cibernetică. De-a lungul carierei, a gestionat mandate interdisciplinare, fiind implicată în proiecte de conformare cu cerințele legislației referitoare la GDPR, regulile de comerț electronic, marketing online, algoritmi de profilare, partajare și transfer de date intra și extra grup, cloud, dezvoltarea și implementarea de tehnologii inovative și asistență în proiecte implicând prelucrări de date sensibile.

Laura este de asemenea specializată în mandate de consultanță strategică pe probleme de reglementare și conformitate cu legislația de mediu, inclusiv autorizări IPPC, EIA, bilanțuri de mediu, conformitate la regulile REACH, managementul substanțelor periculoase, biocide, gestionarea deșeurilor pe fluxuri specifice, autorizarea schemelor de implementare a răspunderii extinse a producătorului, protecția apelor și gestionarea resurselor de apă, remediere de mediu, obligații specifice la Fondul pentru Mediu, proceduri de control și litigii de mediu.

Horea Popescu, Managing Partner al CMS România și coordonator al practicii Corporate M&A pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS: „Extinderea echipei CMS România – care a cooptat peste 10 membri în ultimele luni – face parte din strategia de dezvoltare a firmei și este corelată cu menținerea trendului de creștere al volumului nostru de activitate în zona de tehnologie, protecția datelor, securitate cibernetică, precum și referitor la dreptul mediului și managementul riscului legat de acest domeniu. Laura este un avocat cu o experiență semnificativă în zone de nișă, strategice pentru afaceri, iar competențele sale extinse în proiecte internaționale de anvergură, combinate cu o profundă cunoaștere a sectorului TMT, se vor dovedi cu siguranță deosebit de benefice pentru clienții noștri și vor contribui totodată la sporirea capacității serviciilor noastre juridice, atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est.

Laura Grigore: „Sunt deosebit de onorată să mă alătur echipei CMS din București. Am ales și cred cu tărie în valoarea adăugată, care face diferența, dată de anvergura internațională a firmei, precum și de spiritul și obiectivele „future facing” ale CMS. Consider că toate acestea vor facilita generarea și cultivarea de oportunități de dezvoltare profesională în zonele de expertiză la care contribui. CMS deține un portofoliu impresionant de clienți reprezentativi în toate sectoarele industriale, iar echipa din București este implicată în mod constant în cele mai complexe și inovative tranzacții și proiecte multi-jurisdicționale, ceea ce reprezintă o provocare și un obiectiv major de performanță pentru orice profesionist în domeniul nostru.

Despre CMS:

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează. Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.