« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

DLA Piper România îşi consolidează echipa locală cu un număr record de şapte avocaţi
25.10.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Biroul din România al DLA Piper, una dintre cele mai mari firme internaţionale de avocatură, prezentă pe piaţa locală încă din anul 2008, îşi întăreşte echipa de practicieni, prin cooptarea a nu mai puţin de şapte avocaţi.

Cel mai experimentat dintre nou-veniţi este Cristi Porojanu, avocat specializat în dreptul concurenţei, cu peste 6 ani de experienţă în firme locale de avocatură, care se va alătura echipei de Competition. Cu această ocazie, DLA Piper integrează şi o echipă de 3 avocaţi juniori care au luat parte la programul DLA Piper Summer Internship 2020 şi s-au clasat pe primul loc la competiţia internaţională Lawyer for a Day, desfăşurată în reţeaua DLA Piper. Este vorba despre Paula Iuşan, care va activa în cadrul echipei de Corporate, Mihai Huială, care va susţine dezvoltarea practicii de Life Sciences & Competition, şi Călin Ştefanopol, care va fi avocat stagiar în departamentul de litigii.

DLA Piper susţine cu încredere ascensiunea tinerilor avocaţi, astfel că alţi trei proaspăt absolvenţi în Drept au intrat în echipa DLA Piper ca avocaţi juniori: Mara Udrescu, care a obţinut cea mai mare notă la examenul de admitere în Barou din acest an va activa în cadrul practicii de litigii, Eduard Maxim se va alătura echipei Corporate, iar Corina Şerbănescu va face parte din echipa de Employment.

Marian Dinu, Country Managing Partner DLA Piper Romȃnia, şi-a arătat entuziasmul pentru acest moment din viaţa companiei: „Biroul nostru a reuşit să crească organic în aceşti ani, ne-am mărit constant numărul de clienţi şi echipa de avocaţi, şi am urmărit mereu excelenţa în serviciile juridice pe care le oferim. În mediul de business de azi, în care clienții așteaptă reacție rapidă, răspunsuri pragmatice și soluții inovative, pentru a reuși avem nevoie de o echipă formată din cei mai buni avocaţi. Astăzi dăm o şansă viitoarei generaţii de avocaţi împreună cu care vom continua să inovăm în domeniul juridic, iar eforturile noastre sunt răsplatite, așa cum o dovedește faptul că zilele trecute DLA Piper a primit distincţia Most Innovative Law Firm, în cadrul Financial Times Innovative Lawyers Europe Awards 2021”.

Despre DLA Piper

Cu peste 90 de birouri complet integrate, în peste 40 de țări din întreaga lume, DLA Piper este o companie globală de business law care îşi propune să vină în întȃmpinarea nevoilor de performanţă juridică profesională ale clienților din întreaga lume. Biroul DLA Piper din București oferă sprijin clienților săi prin intermediul unei echipe de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experienţă internațională, capabili să abordeze probleme juridice și economice complexe, atât trasnsfrontaliere cât și locale, acoperind 10 sectoare de afaceri, printr-o abordare integrată a practicilor.

 
Secţiuni: Business, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD