« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Baroul Cluj înființează postul de Data Protection Officer
26.10.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Cyberlaw, Data protection, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, Baroul Cluj va înființa postul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal/Data Protection Officer (DPO), în vederea conformării Baroului Cluj la Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, potrivit unui comunicat.

Postul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal se adresează membrilor Baroului Cluj, care vor îndeplini sarcinile și condițiile de bază, acestea putând fi vizualizate aici.

Anunțul de recrutare pentru postul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal/DPO este valabil până la data de 30 noiembrie 2021, iar CV-urile pot fi transmise pe adresa de e-mail a Baroului Cluj: contact@baroul-cluj.ro. Candidatul selectat va încheia cu Baroul Cluj un contract de prestări servicii cu onorariul de 100 lei/oră.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD