Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Baroul Cluj înființează postul de Data Protection Officer
26.10.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Cyberlaw, Data protection, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, Baroul Cluj va înființa postul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal/Data Protection Officer (DPO), în vederea conformării Baroului Cluj la Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, potrivit unui comunicat.

Postul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal se adresează membrilor Baroului Cluj, care vor îndeplini sarcinile și condițiile de bază, acestea putând fi vizualizate aici.

Anunțul de recrutare pentru postul de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal/DPO este valabil până la data de 30 noiembrie 2021, iar CV-urile pot fi transmise pe adresa de e-mail a Baroului Cluj: contact@baroul-cluj.ro. Candidatul selectat va încheia cu Baroul Cluj un contract de prestări servicii cu onorariul de 100 lei/oră.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti