Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Tailent încheie un parteneriat cu furnizorul de soluții Wolters Kluwer România, pentru a face automatizarea accesibilă și în industrii strict reglementate
28.10.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Business, Cyberlaw, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții Robotic Process Automation (RPA), încheie un parteneriat cu furnizorul de soluții Wolters Kluwer România pentru a introduce soluții de automatizare la prețuri accesibile în industrii cu reglementări stricte precum domeniile juridic, conformitate, fiscal și contabilitate. Soluțiile RPA accesibile sunt foarte potrivite pentru astfel de sectoare unde angajații au de îndeplinit zilnic sarcini de rutină.

Angajații din aceste industrii trebuie să realizeze manual numeroase activități și procese operaționale, cum ar fi colectarea și validarea datelor, verificare rapoartelor, calcularea și completarea documentelor și a declarațiilor. Parteneriatul cu Wolters Kluwer România, un furnizor de soluții informatice și software pentru profesioniști, va oferi Tailent oportunitatea de a aduce instrumente RPA accesibile într-o zonă economică mai largă.

Adrian Măntoiu, Managing Director în cadrul Wolters Kluwer România: „Suntem o echipă de experți care oferă soluții informatice și servicii pentru sectoarele fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare. Adăugăm acum Tailent Automation Platform, o soluție puternică de RPA, în portofoliul nostru și în aria noastră de expertiză pentru a degreva profesioniștii calificați de munca repetitivă și de activitățile de rutină.

Platforma RPA de la Tailent oferă companiilor din toate sectoarele de activitate oportunitatea de a se baza pe tehnologie pentru a elimina acțiuni repetitive și a susține angajații să adauge mai multă valoare muncii lor și să evolueze mai rapid pe plan profesional.

Mario Popescu, CEO Tailent: „Instrumentele noastre oferă oportunități importante, rapide și accesibile, companiilor din domenii strict reglementate, cum ar fi firmele de avocatură, companiile de consultanță fiscală și contabilitate sau de sănătate, prin care să-și eficientizeze procesele și să-și diminueze costurile. Prin intermediul platformei noastre, organizațiile se pot baza pe tehnologie pentru a rezolva sarcinile de rutină, previzibile, și pot lăsa profesioniștii din echipă să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare. Obținând mai mult timp pentru echipele lor, organizațiile pot recupera rapid investițiile în roboți software, și, în plus, pot construi un viitor mai bun pentru oameni și pentru societate în ansamblu.

Wolters Kluwer România face parte din grupul multinațional cu același nume și a fost înființată în 2005. Compania oferă profesioniștilor din domeniul juridic și al afacerilor din România servicii și soluții software.

Tailent se află în prezent într-un proces de expansiune, atât la nivel local, cât și internațional, prin intrarea în noi parteneriate și piețe strategice, RPA fiind o industrie care a accelerat puternic în ultimii ani, la nivel global, iar România a devenit un important furnizor global de soluții bazate pe această tehnologie. Recent, compania a semnat un acord cu furnizorul de soluții integrate de management Winsig, o companie portugheză cu o bază extinsă de clienți în Europa, Africa și America de Sud.

Despre Tailent

Tailent este un start-up românesc orientat pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare de automatizare de tip Robotic Process Automation (RPA), care schimbă modul în care oamenii muncesc și fac business și ajuta companiile să-și realizeze scopurile de automatizare. Tailent oferă o alternativă mai aproape de așteptările clienților, mai rapidă și mai convenabilă prin soluția Tailent Automation Platform (TAP).

Despre Wolters Kluwer România

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor. Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005 şi le oferă experților din domeniile juridic şi economic din România, produse tipărite și digitale, cât şi servicii şi soluţii software.

Wolters Kluwer România este prezentă pe piață cu o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti