« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Avocații de la KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat MedLife în semnarea contractului de achiziție a 50% din acționariatul centrelor Neolife în România
28.10.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat MedLife, companie cu o vechime de peste 26 ani pe piața de servicii medicale din România, ce oferă servicii medicale profesionale la cele mai înalte standarde bazate pe tehnologie de ultimă generație, în achiziționarea a 50% din acționariatul centrelor de oncologie Neolife din România.

Neolife Medical Center România, membră a grupului internațional Bozlu, prezentă de 7 ani pe piață din România, este o clinică medicală de oncologie de referință în Estul Europei, ce deține tehnici și echipamente revoluționare de diagnostic și tratament aduse în premieră la noi în țară. Brandul Neolife deține la nivel internațional 21 de companii și are peste 32 de ani experiență în domeniul sănătății și serviciilor tehnologice, ajungând un adevărat inovator în medicină, tehnici și echipamente revoluționare de diagnostic și tratament, aplicând cele mai avansate protocoale europene pentru tratamentul bolilor.

Tranzacția este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiții (inclusiv aprobarea Consiliului Concurenței) până la implementarea efectivă a tranzacției, iar KPMG Legal a oferit și oferă servicii juridice extinse grupului medical MedLife pe parcursul întregului proces, începând cu etapa de audit juridic și oferind asistență juridică pentru redactarea tuturor documentelor necesare tranzacției, pe parcursul negocierii până la semnarea acestora și mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacției.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații, și Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații, au coordonat asistența juridică privind realizarea tranzacției, acționând pentru MedLife cu suportul semnificativ al colegelor Corina Roman, Managing Associate, și Ruxandra Petcu, Senior Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații.

KPMG Legal a lucrat îndeaproape cu KPMG Tax coordonat de René Schöb – Partener, Head of Tax and Legal și cu echipa KPMG Advisory coordonată de Bogdan Văduva, Advisory Partner, Head of Deal Advisory, și Elena Surdeanu, Advisory Director, toți experții unindu-și forțele pentru a oferi soluții integrate pe tot parcursul tranzacției.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații și Head of Corporate M&A: „Suntem încântați că am avut ocazia să colaborăm din nou cu grupul medical MedLife pe o tranzacție atât de importantă pentru piața de servicii medicale și, totodată, într-un proiect complex, cu implicații multiple și nu foarte obișnuit pentru piața românească. Totodată a fost o reală plăcere întreaga colaborare pe tot parcursul proiectului, atât cu MedLife și echipa sa foarte agilă de M&A, cât și cu echipa Neolife.”

MedLife Group: “MedLife adună întotdeauna pe lângă el lideri, business-uri și oameni care își fac treaba extraordinar, iar prin acest parteneriat cu NeoLife ne întărim încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelență în beneficiul pacienților, în toate regiunile țării.”

Centrul de Oncologie NeoLife: “Suntem onorați de acest parteneriat și fericiți să facem echipă cu MedLife, liderul în medicină privată din România, care va oferi o bază și mai puternică pentru modelul Neolife.”

Grupul medical MedLife s-a lansat în 1996 prin deschiderea primei clinici axată pe oferirea de servicii de planning familial și suport medical tinerelor cupluri. În prezent, MedLife deține un lanț de șapte hiperclinici, opt laboratoare proprii de analiză și 28 de centre medicale generaliste, având parteneriate de colaborare cu peste 110 clinici din toată țară. MedLife deține cel mai mare spital privat din țară, Life Memorial Hospital, ce asigură numeroase specialități.

Despre KPMG Legal – Toncescu și Asociații

KPMG Legal România (Toncescu și Asociații), societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții și prin calitatea serviciilor sale, asigurată de o echipă de avocați experimentați și specializați.

 
Secţiuni: Concurență, Drept civil, Dreptul sanatatii, Fuziuni și achiziții | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD