« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Mediu
CărţiProfesionişti
 

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații alături de fondul de investiții Sparking Capital în noua rundă de finanțare oferită start-up-ului EcoTree  
05.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Dreptul mediului, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital, investitorul principal care a coordonat finanțarea de 500.000 USD acordată start-up-ului românesc EcoTree, prima platformă digitală de gestionare a deșeurilor companiilor. Investiția totală ajunge acum la 750.000 USD, printre investitori fiind și platforma de crowdfunding SeedBlink, implicată în proiect încă de la prima rundă de finanțare.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener și coordonatorul proiectului) și Elena Sopotean (asociat senior).

Vlad Panait, Managing Partner al Sparking Capital: “Am lucrat în multe proiecte cu avocații specializați ai CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații și de fiecare dată am găsit în ei partenerii perfecți care ne-au oferit un sprijin valoros, rapid și foarte flexibil. Acest lucru ne-a permis să investim eficient în numeroase business-uri de tehnologie, a căror dezvoltare și scalare nu au întârziat să apară, în domenii precum fin-tech, marketing-tech, property-tech, economie circulară etc.

Sergiu Gîdei: „Suntem onorați că am făcut din nou echipă cu Sparking Capital pentru a oferi un nou sprijin EcoTree, start-up-ul  care va contribui semnificativ la creşterea gradului de reciclare a deşeurilor și va avea astfel un impact important asupra calității mediului înconjurător. Ne bucură de asemenea faptul că vom asista, cel mai probabil, și la internaționalizarea acestui business, cu efecte favorabile asupra reciclării atât în România, cât și în regiune.

Beneficiile pe care EcoTree le oferă industriei de reciclare a deşeurilor includ: digitalizarea proceselor şi a documentaţiei juridice, prin module de business intelligence pentru analiza datelor și raportare, module de licitaţii speciale şi nu numai, asigurând transparenţă şi trasabilitate.

Sparking Capital este unul dintre cele mai active fonduri de investiții din România, ce se concentrează pe investiții de tip pre-seed și seed. Fondul susține ecosistemul local de start-up-uri prin finanțările pe care le oferă unor afaceri inovatoare din tehnologie, care au potențialul de a deveni lideri în domeniile lor sau de a se extinde la nivel internațional.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD