Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

UNBR solicită accesul necondiționat al avocaților în sediul Monitorului Oficial
08.11.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 5 noiembrie 2021, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității adresa către Monitorul Oficial, semnată de av. dr. Traian Cornel Briciu, Președintele UNBR:

„Uniunea Națională a Barourilor din România denunță practica nelegală a condiționării accesului avocaților la sediul Monitorului Oficial de prezentarea certificatului verde și vă transmite rugămintea de a lua toate măsurile necesare pentru a remedia această problemă. Solicitarea UNBR vine ca urmare a mai multor plângeri ale avocaților care ne-au semnalat că le-a fost îngrădit accesul în sediul clădirii.

Precizăm că Hotărârea de Guvern 1130 privind noile restricții anti-covid, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 1013/22.X.2021, menționează explicit faptul că avocații sunt exceptați de la restricțiile privind accesul în instituții întrucât este fundamental ca aceștia să-și poată îndeplini la timp și în mod corespunzător obligațiile profesionale și să poată asigura continuitatea actului de justiție.

UNBR vă adresează rugămintea de a transmite informațiile corespunzătoare personalului din subordine care asigură aplicarea și respectarea regulilor privind accesul în instituție și să luați măsurile necesare pentru ca accesul avocaților să fie permis în mod necondiționat, fără obstrucționarea exercitării activităților specifice profesiei.”

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Monitorul Oficial al României, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO