Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

[ Cum a fost ] Ziua Profesiilor Liberale din România (ed. 14): Exercitarea profesiilor liberale în pandemie / 4 noiembrie 2021
08.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Health & Pharma (Dreptul sănătății)
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 4 noiembrie 2021, Uniunea Profesiilor Liberale din România, în parteneriat cu CEC BANK si ALPHA BANK, a organizat cea de a XIV-a ediție a Conferinței „Ziua Profesiilor Liberale din România“.

Tema „Exercitarea profesiilor liberale în pandemie” și-a propus să evidențieze preocuparea permanentă a profesioniștilor liberali de a asigura servicii de calitate clienților și pacienților în condițiile dificile generate de criza sanitară.

Evenimentul s-a desfășurat virtual și a fost difuzat pe pagina de facebook a editurii Universul Juridic și pe portalul universuljuridic.ro unde poate fi urmărit în continuare.

La Conferința moderată într-o primă parte de către Conf. univ. dr. Gheorghe Ialomițianu, Președintele Uniunii Profesiilor Liberale din România și ulterior de către dr. Dan Manolescu, Prim Vicepreședinte UPLR, au participat reprezentanți ai asociațiilor profesiilor liberale și ai unor autorități publice, instituții guvernamentale și de învățământ, precum și ai mediului de afaceri din România.

În mesajul său adresat participanților la Conferință de către Conf. univ. dr. Gheorghe Ialomițianu, Președintele Uniunii Profesiilor Liberale din România, i-a felicitat pe toți profesioniștii liberali din România cărora le-a urat succes în activitatea de zi cu zi în slujba cetățeanului.

„Deși, odată cu izbucnirea crizei sanitare, profesiile liberale au traversat o perioadă dificilă, membrii acestora au acționat cu fermitate pentru realizarea obiectivelor lor, reușind să se adapteze rapid noilor condiții și să-și îndeplinească misiunea de slujire a interesului public. Acest lucru a fost realizat prin intensificarea digitalizării activităților și  reducerea birocrației.” De asemenea, Conf. univ. dr. Gheorghe Ialomițianu, a reiterat susținerea acordată de UPLR independenței profesioniștilor liberali, valoare pe care o promovează cu perseverență.

Mesajul comun al conducerii Uniunii Profesiilor Liberale a fost pentru intensificarea colaborării și solidarității profesiilor liberale din România, astfel încât ele să se poată exprima ca o voce comună puternică la nivelul societății, fapt ce va determina, în mod evident, o creștere semnificativă a vizibilității acestora, apărarea și promovarea intereselor fundamentale ale membrilor profesiilor liberale și protejarea publicului larg prin furnizarea de servicii de înaltă calitate și expertiză, precum și perfecționarea prevederilor Codurilor etice și deontologice care constituie un cadru adecvat în care profesiile liberale își desfășoară activitatea.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti