« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Instrucţiuni privind organizarea muncii persoanelor private de libertate | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
11.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Dreptul muncii, Proiecte legislative, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 30 din 11 ianuarie 2022 a fost publicată Decizia nr. 1106/2021 pentru modificarea şi completarea Instrucţiunilor privind organizarea muncii persoanelor private de libertate, aprobate prin Decizia directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nr. 500.165/2017.

Astfel, prin prezenta decizie, sunt remediate aspectele problematice legate de organizarea muncii persoanelor private de libertate, după cum urmează:

– interzicerea folosirii și accesului persoanelor private de libertate la gestionarea, distribuirea și manipularea deșeurilor medicale, a medicamentelor și substanțelor specifice desfășurării activităților medicale;
–  interzicerea folosirii și accesului persoanelor private de libertate la întocmirea, completarea documentelor de evidență primară, în locurile unde se desfășoară activitățile prevăzute în Anexa nr. 6 din Decizia directorului general al ANP nr. 500165/2017;
– revizuirea activităților prevăzute în lista baremelor privind folosirea efectivelor de persoane private de libertate la activităţile gospodăreşti necesare penitenciarului;
– stabilirea în sfera atribuţiilor coordonatorului sectorului în cadrul căruia se desfășoară activitatea a responsabilității întocmirii programului de lucru pentru activităţile desfăşurate cu persoanele private de libertate.

Intrare în vigoare: 11 ianuarie 2022

***

Joi, 4 noiembrie 2021, Administrația Națională a Penitenciarelor a lansat în dezbatere publică proiectul pentru modificarea și completarea Instrucțiunilor privind organizarea muncii persoanelor private de libertate aprobate prin Decizia directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor nr. 500165/2017.

:: Proiectul
:: Referat de aprobare

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD