Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

KPMG Legal – Toncescu si Asociații a asistat cu succes Affinity Shipping Group, unul dintre cei mai mari brokeri independenți de nave, în stabilirea prezenței sale pe piața românească  


10.11.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Drept civil, Fiscalitate, Fuziuni și achiziții
JURIDICE - In Law We Trust

KPMG Legal – Toncescu și Asociații a asistat cu succes Affinity Shipping Group, unul dintre cei mai mari brokeri independenți de nave, în stabilirea prezenței sale pe piața românească prin achiziția uneia dintre cele mai reputate și experimentate agenții române de recrutare pentru industria navală.

Tranzacția a fost în cele din urmă finalizată, iar KPMG Legal – Toncescu și Asociații a oferit asistență juridică de la început până la finalizarea proiectului grupului Affinity, inclusiv audit juridic și servicii de asistență juridică pentru tranzacție (redactare, negociere, asistență pentru semnarea și încheierea tranzacției), cu implicarea mai multor jurisdicții ale clientului, și anume Marea Britanie și Franța.

Echipa juridică a fost condusă de Laura Toncescu, Partener, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații, împreună cu Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, și Corina Roman, Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații.

Succesul în finalizarea tranzacției a fost atribuit și furnizării integrate de servicii de către KPMG Legal – Toncescu și Asociații împreună cu KPMG Tax, echipă coordonată de Daniel Pană, Partener Consultanță Fiscală, și echipa KPMG Advisory, coordonată de Elena Surdeanu, Director, Consultanță în Afaceri, care au asigurat consultanță fiscală și financiară.

Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații: „Suntem mândri că am asistat și am lucrat îndeaproape în această tranzacție împreună cu reprezentanții Affinity și cu întreaga echipă KPMG, și ne bucurăm foarte mult să vedem că toate eforturile noastre au dus la încheierea cu succes a tranzacției, pe lângă un plus de experiență și amploare afacerii clientului.”

Affinity Shipping Group este un broker de nave independent, cu o abordare axată mai mult pe dezvoltarea expertizei în domeniu, decât pe vânzarea la scară largă. Ei au o vastă experiență de lucru cu clienți privați, companii naționale de transport maritim, companii majore petroliere și investitori instituționali, oferind servicii în toate sectoarele de transport maritim.

Având sediul la Londra și peste 17 birouri la nivel mondial, inclusiv în Londra, Singapore, Seoul, Buenos Aires sau Rotterdam, Affinity Group este dornic să ofere o acoperire totală a piețelor și servicii 24/7, lucrând atât pentru cumpărătorii de construcții noi, cât și pentru cumpărătorii second-hand.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 146 de ţări şi aveam la finalul anului financiar 2020 aproape 227.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 800 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro