« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

KPMG Legal – Toncescu si Asociații a asistat cu succes Affinity Shipping Group, unul dintre cei mai mari brokeri independenți de nave, în stabilirea prezenței sale pe piața românească  
10.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept civil, Fiscalitate, Fuziuni și achiziții | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

KPMG Legal – Toncescu și Asociații a asistat cu succes Affinity Shipping Group, unul dintre cei mai mari brokeri independenți de nave, în stabilirea prezenței sale pe piața românească prin achiziția uneia dintre cele mai reputate și experimentate agenții române de recrutare pentru industria navală.

Tranzacția a fost în cele din urmă finalizată, iar KPMG Legal – Toncescu și Asociații a oferit asistență juridică de la început până la finalizarea proiectului grupului Affinity, inclusiv audit juridic și servicii de asistență juridică pentru tranzacție (redactare, negociere, asistență pentru semnarea și încheierea tranzacției), cu implicarea mai multor jurisdicții ale clientului, și anume Marea Britanie și Franța.

Echipa juridică a fost condusă de Laura Toncescu, Partener, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații, împreună cu Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, și Corina Roman, Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații.

Succesul în finalizarea tranzacției a fost atribuit și furnizării integrate de servicii de către KPMG Legal – Toncescu și Asociații împreună cu KPMG Tax, echipă coordonată de Daniel Pană, Partener Consultanță Fiscală, și echipa KPMG Advisory, coordonată de Elena Surdeanu, Director, Consultanță în Afaceri, care au asigurat consultanță fiscală și financiară.

Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații: „Suntem mândri că am asistat și am lucrat îndeaproape în această tranzacție împreună cu reprezentanții Affinity și cu întreaga echipă KPMG, și ne bucurăm foarte mult să vedem că toate eforturile noastre au dus la încheierea cu succes a tranzacției, pe lângă un plus de experiență și amploare afacerii clientului.”

Affinity Shipping Group este un broker de nave independent, cu o abordare axată mai mult pe dezvoltarea expertizei în domeniu, decât pe vânzarea la scară largă. Ei au o vastă experiență de lucru cu clienți privați, companii naționale de transport maritim, companii majore petroliere și investitori instituționali, oferind servicii în toate sectoarele de transport maritim.

Având sediul la Londra și peste 17 birouri la nivel mondial, inclusiv în Londra, Singapore, Seoul, Buenos Aires sau Rotterdam, Affinity Group este dornic să ofere o acoperire totală a piețelor și servicii 24/7, lucrând atât pentru cumpărătorii de construcții noi, cât și pentru cumpărătorii second-hand.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 146 de ţări şi aveam la finalul anului financiar 2020 aproape 227.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 800 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.

 
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD