« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Analiza STOICA & Asociații – Investment Treaty Arbitration, 2022
10.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Arbitraj, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Echipa de avocați din cadrul STOICA & Asociații – formată din Andreea Micu (Partner), Daniel Aragea (Partner) și Alin Gabriel Oprea (Associate), coordonați de Cristiana I. Stoica (Founding Partner) – a contribuit la realizarea secțiunii despre Arbitrajul aplicabil tratatelor de investiții în România, prin sintetizarea contextului legislativ local din acest domeniu al dreptului.

Analiza a fost publicată de prestigiosul ghid internațional de drept comparat Lexology – Getting the Deal Through, care oferă informații referitoare la legislație și reglementări din 120 de arii de practică și din peste 150 de jurisdicții.

Lexology – Getting the Deal Through, Investment Treaty Arbitration este un ghid de referință care permite profesioniștilor dreptului compararea informațiilor din jurisdicții diferite, în ceea ce privește profilul investițiilor străine și legislația privind tratatele de investiții, obligațiile legale internaționale în temeiul tratatelor de investiții și a convențiilor relevante, situația promovării investițiilor străine, istoricul arbitrajului de investiții, executarea sentințelor împotriva statelor și alte tendințe recente din acest domeniu al dreptului.

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD