Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Amenzi în valoare de 10.833.600 lei pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă și al securității și sănătății în muncă


11.11.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: C. administrativ, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 1 octombrie – 4 noiembrie 2021, Inspecţia Muncii a desfășurat acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 10.833.600 lei pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă și al securității și sănătății în muncă, potrivit unui comunicat.

Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat: „Suntem în plină campanie națională de informare și conștientizare privind avantajele actuale și în perspectivă ale muncii declarate față de munca nedeclarată și subdeclarată. Am mobilizat toți inspectorii de muncă din domeniul relațiilor de muncă, astfel încât mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, fie că se află sau nu în situațiile pe care le avem în vedere în această campanie, deoarece este foarte important și util ca fiecare salariat să-și cunoască drepturile și să dețină noțiuni de bază din legislația muncii. M-am implicat direct în această campanie de informare, pe care am intitulat-o „Viitorul tău începe azi. Meriți ca munca ta să fie recunoscută”, și am vizitat angajatori reprezentativi, cu număr mare de salariați, din câteva județe, în scopul identificării bunelor practici în domeniul relațiilor de muncă și al securității și sănătății în muncă. Pe această cale, mulțumim autorităților centrale și locale care ne sprijină în derularea acestei companii: ANOFM, ANPIS, CNPP, ANAF prin structurile teritoriale și, de asemenea, Consiilor județene și primăriilor.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro