« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 

Actualizarea regulamentului privind Registrul public al ASF | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
21.01.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Asigurări, Piața de capital, Proiecte legislative | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 64 din 20 ianuarie 2022 a fost publicat Regulamentul nr. 1/2022 pentru modificarea şi completarea Regulamentului Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2018 privind Registrul public al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Prezentul Regulament a fost actualizat în urma constatării necesității de revizuire a unor secțiuni ale Registrului A.S.F., ca urmare a alinierii entităților autorizate, reglementate și supravegheate de A.S.F. la noile cerințe ale reglementărilor aprobate ulterior apariției Legii nr. 126/2018, a abrogării Legii nr. 31/2006 privind securitizarea creanțelor și a Regulamentului nr. 11/2006 privind securitizarea creanțelor, precum și pentru simplificarea și eficientizarea procedurilor interne ale A.S.F. referitoare la activitatea de înregistrare în registrul său a unor categorii de entități.

Intrare în vigoare: 20 ianuarie 2022

***

Miercuri, 17 noiembrie 2021, Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat în dezbatere publică proiectul de regulament pentru modificarea și completarea Regulamentului Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 15/2018 privind Registrul public al ASF.

:: Proiectul
:: Referat de aprobare

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.