« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Facultatea de Drept a Universității din București modifică structura examenului de admitere. UPDATE: Model subiecte de gândire critică
24.11.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Miercuri, 24 noiembrie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că cele 20 de subiecte de gândire critică urmează a fi introduse începând cu sesiunea iulie 2022 și vor testa aplicarea capacității de înțelegere a candidaților la anumite situații de fapt.

Modele de subiecte pot fi consultate în aici.

***

Joi, 18 noiembrie 2021, Consiliul Facultății de Drept din cadrul Universității din București a aprobat propunerea privind modificarea condițiilor de admitere la Facultatea de Drept prin introducerea unor subiecte de gândire critică, astfel structura examenului de admitere va fi următoarea: 50 de subiecte de limba română, 30 de subiecte de economie şi 20 de subiecte de gândire critică.

:: Minuta (pct. 2)

 
Secţiuni: Anunțuri, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD