« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Curtea de Apel București. Menținerea echilibrului între interesele debitoarei (de reorganizare) și cele ale creditorilor săi (de recuperare a unei părți cât mai mari din creanțele acestora)
23.11.2021 | Răzvan DOBRIN

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP
Răzvan Dobrin

Răzvan Dobrin

Curtea de Apel București a dispus admiterea cererii de suspendare a executării sentinței civile de intrare în faliment a debitoarei. Pentru a decide în acest sens a arătat că sunt îndeplinite condițiile de temporizare a executării sentinței primei instanțe, în scopul evitării unor prejudicii descrise și care ar fi dificil de reparat sau de recuperat în contextul prezentat de petentă. Aceasta a reușit să contureze imaginea prejudiciilor susceptibile a fi materializate, scopul pronunțării unei soluții de suspendare fiind tocmai menținerea echilibrului între interesele debitoarei (de reorganizare) și cele ale creditorilor săi (de recuperare a unei părți cât mai mari din creanțele acestora). (Încheierea nr. 24 din data de 07.05.2019, pronunțată de Curtea de Apel București – Secția a V-a Civilă).

Av. Răzvan Dobrin
Practician în insolvență

 
Secţiuni: Drept civil, Drept comercial, Insolvență, Jurisprudență, Jurisprudență Curți de Apel, Note de studiu, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD