Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Comisia Europeană a aprobat o schemă în valoare de 1,4 milioane EURO pentru sprijinirea cluburilor sportive din municipiul Miercurea-Ciuc
23.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Dreptul sportului, Dreptul Uniunii Europene, Health & Pharma (Dreptul sănătății)
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 23 noiembrie 2021, Comisia Europeană a aprobat o schemă în valoare de 1,4 milioane EUR (6,9 milioane RON) pentru sprijinirea cluburilor sportive din municipiul Miercurea-Ciuc în contextul pandemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat.

În cadrul schemei, ajutoarele vor lua forma unor granturi directe până la o valoare maximă de 700.000 EUR (3,46 milioane RON) per beneficiar.

Schema va fi putea fi accesată de întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) care își desfășoară activitatea în sectorul sportului din municipiul Miercurea-Ciuc. Sunt eligibile pentru ajutor costurile legate de:
(i) contracte de activități sportive și cheltuieli de călătorie pentru activități sportive;
(ii) achiziționarea de echipamente specifice pentru sport și
(iii) alte cheltuieli de exploatare legate direct de contractele de activități sportive, inclusiv pentru achiziționarea de materiale, de consumabile și de produse similare.

Se preconizează că schema va aduce beneficii unui număr maxim de 10 întreprinderi.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti