« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Un magistrat nu poate deschide şi administra un cont pe o platformă social-media pentru a comenta speţe pe care le instrumentează
25.11.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Media & Publicitate, Selected, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 23 noiembrie 2021, Comisia nr. 1 – Legislaţie şi cooperare interinstituţională a Consiliului Superior al Magistraturii și-a însușit punctul de vedere al DLDC, în sensul că un magistrat nu poate deschide şi administra un cont pe o platformă social-media pentru a comenta/dezbate diverse speţe juridice pe care le-a instrumentat sau le instrumentează.

A fost exprimată şi opinia minoritară, în sensul că nu trebuie exprimat un punct de vedere de către Comisie asupra problematicii în discuție, conform practicii anterioare a comisiei în situaţii asemănătoare, potrivit căreia opinia comisiei trebuie solicitată anterior comiterii vreunei fapte ce ar putea constitui o situație de incompatibilitate.

:: Minuta (pct. 6)

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.