« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Judecătorii, procurori și auditorii de justiție nu pot participa la competiții sportive dacă există posibilitatea acordării unor premii constând în beneficii materiale
25.11.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Marți, 23 noiembrie 2021, Comisia nr. 1 – Legislaţie şi cooperare interinstituţională a Consiliului Superior al Magistraturii a decis că un judecător / procuror / auditor de justiție nu poate participa la competiții sportive dacă există posibilitatea acordării unor premii constând în beneficii materiale.

Judecătorii / procurorii / auditorii de justiție pot participa la astfel de competiții numai în situaţia în care premierea presupune acordarea unor distincţii simbolice (medalii, diplome de participare, cupe etc.)

A fost exprimată şi opinia minoritară în sensul însuşirii punctului de vedere al DLDC, potrivit căruia un judecător / procuror / auditor de justiție poate participa la competiții sportive în calitate de sportiv amator şi poate beneficia de premii sau sponsorizări în măsura în care sponsorizarea nu presupune asumarea de către magistrat a unor obligaţii care nu sunt inerente prestaţiei sportive propriu-zise (cum ar fi, spre exemplu, promovarea imaginii sau a produselor sponsorului).

:: Minuta (pct. 4)

 
Secţiuni: Anunțuri, Dreptul sportului, Selected, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD