« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Condiţiile de expertizare psihiatrică a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor
26.11.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul sanatatii, Monitorul Oficial al României, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1130 din 26 noiembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 4734/C / 2432/2021 pentru constituirea Comisiei medicale de specialitate și a Comisiei medicale de specialitate pentru soluționarea contestațiilor, precum și pentru stabilirea condițiilor concrete de expertizare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea, a personalului de specialitate criminalistică și a personalului care ocupă funcții auxiliare de specialitate criminalistică din cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice, care pot suferi de o boală psihică.

Potrivit prezentului ordin, se constituie Comisia medicală de specialitate şi Comisia medicală de specialitate pentru soluţionarea contestaţiilor şi se stabilesc condiţiile concrete de expertizare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea, a personalului de specialitate criminalistică şi a personalului care ocupă funcţii auxiliare de specialitate criminalistică din cadrul Institutului Naţional de Expertize Criminalistice (INEC), care pot suferi de o boală psihică.

Cele două comisii funcţionează în cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu aflat în subordinea Ministerului Justiţiei.

Intrare în vigoare: 26 noiembrie 2021

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD