Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Indaco Systems – partener strategic JURIDICE.ro


30.11.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Indaco Systems devine Partener Strategic JURIDICE.ro.

De peste 25 de ani, Indaco Systems, companie cu 100% capital românesc, înseamnă pasiune şi profesionalism pe piaţa produselor şi serviciilor software dedicate zonei de informare juridică.

Indaco Systems a adus pe piață produse şi servicii inovative, a realizat proiecte majore, implementate la nivel național (ECRIS, INTRAC, SUMAL, RADARUL PĂDURILOR – WOOD TRACKING etc.), care ajută specialiștii în activitatea profesională.

Indaco Systems a dezvoltat cea mai utilizată și apreciată platformă de informare juridică din România – Indaco Lege5, cu peste 1.000.000 de beneficiari.

Parteneriatul dintre Indaco Systems și JURIDICE.ro, care s-a înfiripat încă de la începuturile JURIDICE.ro, acum 18 ani, intră într-o nouă fază de dezvoltare:Indaco Systems devine Partener Strategic JURIDICE.ro.

În virtutea acestul parteneriat, membrii JURIDICE.ro au acces la Facilitățile Indaco Systems, gratuit (fără costuri pentru membrii JURIDICE.ro):
Pachetul principal Lege5, care cuprinde: Legislaţia României – Actualizată la zi (începând cu 1860):  MOf partea I, la zi; MOf partea I bis (cea mai mare colecție de bis-uri speciale); MOf partea a V-a la zi (C.C.M. încheiat la nivel naţional şi de ramură); MOf partea a VI-a la zi (Achiițiile publice, concesiuni); Norme de aplicare inserate în text și evidențiate la nivel de paragraf; RIL; HP; Decizii CCR evidențiate la nivel de paragraf; Transpuneri ale actelor europene în legislaţia României. Legislaţia Uniunii Europene: toate actele publicate în Jurnalul Oficial al Comunităţii Europene; acte în limba română, grupate pe tematici şi subtematici, relaţionate cu actele româneşti transpuse. Modele, proceduri, alerte: modele de contracte, acte constitutive, acţiuni în justiţie, cereri, contestaţii, plângeri – actualizate conform cu legislaţia; proceduri actualizate şi relaţionate cu legislaţia aferentă; alerte cu modificările suferite de actele normative setate ca favorite; newsletter configurabil cu noutăți din toate domeniile sau doar domeniile alese de utilizator
Modulele Teze de doctorat, Revista Audit Financiar – Camera Auditorilor Financiari si Buletin de informare legislativă – Consiliul Legislativ

IMPORTANT: Membrii JURIDICE.ro ACADEMIC, PLATINUM și ULTRA au acces la toate funcționalitățile premium: căutarea inteligentă Indaco, modificări evidențiate (track changes), fișa actului cu tot istoricul modificărilor, funcția de comparare consolidări la date diferite și cu evidențierea modificărilor între cele 2 date, norme de aplicare evidențiate la nivel de paragraf, decizii CCR, RIL și HP evidențiate la nivel de paragraf, istoric articol/paragraf, forma cu toate amendamentele (toate versiunile anterioare ale articolelor/paragrafelor în textul actului, cu menționarea sursei modificatoare), tipărire și salvare etc.

IMPORTANT: Membrii JURIDICE.ro care sunt deja clienți INDACO SYSTEMS, astfel încât nu beneficiază de colaborarea JURIDICE-INDACO, primesc în schimb un voucher de reducere de 50% la oricare dintre modulele principale Lege5 (altele decat cele deținute). Reducerea rămâne valabila cât timp clientul este totodată membru JURIDICE.ro (ACADEMIC, PLATINUM sau ULTRA). Pentru detalii privind voucher-ul INDACO de 50% vă rugăm să ne contactați la adresa membership@juridice.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro