« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Indaco Systems – partener strategic JURIDICE.ro
30.11.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, JURIDICE.ro, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Indaco Systems devine Partener Strategic JURIDICE.ro.

De peste 25 de ani, Indaco Systems, companie cu 100% capital românesc, înseamnă pasiune şi profesionalism pe piaţa produselor şi serviciilor software dedicate zonei de informare juridică.

Indaco Systems a adus pe piață produse şi servicii inovative, a realizat proiecte majore, implementate la nivel național (ECRIS, INTRAC, SUMAL, RADARUL PĂDURILOR – WOOD TRACKING etc.), care ajută specialiștii în activitatea profesională.

Indaco Systems a dezvoltat cea mai utilizată și apreciată platformă de informare juridică din România – Indaco Lege5, cu peste 1.000.000 de beneficiari.

Parteneriatul dintre Indaco Systems și JURIDICE.ro, care s-a înfiripat încă de la începuturile JURIDICE.ro, acum 18 ani, intră într-o nouă fază de dezvoltare:Indaco Systems devine Partener Strategic JURIDICE.ro.

În virtutea acestul parteneriat, membrii JURIDICE.ro au acces la Facilitățile Indaco Systems, gratuit (fără costuri pentru membrii JURIDICE.ro):
Pachetul principal Lege5, care cuprinde: Legislaţia României – Actualizată la zi (începând cu 1860):  MOf partea I, la zi; MOf partea I bis (cea mai mare colecție de bis-uri speciale); MOf partea a V-a la zi (C.C.M. încheiat la nivel naţional şi de ramură); MOf partea a VI-a la zi (Achiițiile publice, concesiuni); Norme de aplicare inserate în text și evidențiate la nivel de paragraf; RIL; HP; Decizii CCR evidențiate la nivel de paragraf; Transpuneri ale actelor europene în legislaţia României. Legislaţia Uniunii Europene: toate actele publicate în Jurnalul Oficial al Comunităţii Europene; acte în limba română, grupate pe tematici şi subtematici, relaţionate cu actele româneşti transpuse. Modele, proceduri, alerte: modele de contracte, acte constitutive, acţiuni în justiţie, cereri, contestaţii, plângeri – actualizate conform cu legislaţia; proceduri actualizate şi relaţionate cu legislaţia aferentă; alerte cu modificările suferite de actele normative setate ca favorite; newsletter configurabil cu noutăți din toate domeniile sau doar domeniile alese de utilizator
Modulele Teze de doctorat, Revista Audit Financiar – Camera Auditorilor Financiari si Buletin de informare legislativă – Consiliul Legislativ

IMPORTANT: Membrii JURIDICE.ro ACADEMIC, PLATINUM și ULTRA au acces la toate funcționalitățile premium: căutarea inteligentă Indaco, modificări evidențiate (track changes), fișa actului cu tot istoricul modificărilor, funcția de comparare consolidări la date diferite și cu evidențierea modificărilor între cele 2 date, norme de aplicare evidențiate la nivel de paragraf, decizii CCR, RIL și HP evidențiate la nivel de paragraf, istoric articol/paragraf, forma cu toate amendamentele (toate versiunile anterioare ale articolelor/paragrafelor în textul actului, cu menționarea sursei modificatoare), tipărire și salvare etc.

IMPORTANT: Membrii JURIDICE.ro care sunt deja clienți INDACO SYSTEMS, astfel încât nu beneficiază de colaborarea JURIDICE-INDACO, primesc în schimb un voucher de reducere de 50% la oricare dintre modulele principale Lege5 (altele decat cele deținute). Reducerea rămâne valabila cât timp clientul este totodată membru JURIDICE.ro (ACADEMIC, PLATINUM sau ULTRA). Pentru detalii privind voucher-ul INDACO de 50% vă rugăm să ne contactați la adresa membership@juridice.ro.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.