« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Galați. Expoziție de Crăciun cu creații artistice realizate de avocați, magistrați și grefieri pentru susținerea cauzelor umanitare
04.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Life, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 3 decembrie 2021, Curtea de Apel Galați a inaugurat, în Palatul Justiției Galați, expoziția de Crăciun cu creații artistice realizate de avocați, magistrați, grefieri, sumele obținute din vânzarea acestora fiind, în principal, donate pentru cauze umanitare. Președintele Curții de Apel Galați, judecător Cosmin-Răzvan Mihăilă, a arătat că își dorește ca expoziția să devină un obicei în luna decembrie a fiecărui an, un ritual al prieteniei, al excelenței și al dăruirii pe meleagurile dunărene, potrivit unui comunicat.

Sala principală a fost decorată festiv, bradul de Crăciun a fost împodobit, iar, vineri, 17 decembrie, împreună cu copiii colegilor din Baroul Galați și din instanțe, angajații instanțelor se vor bucura de cadourile lui Moș Crăciun și de un concert de colinde al corului Teatrului Muzical „Nae Leonard” Galați.

Președintele Curții de Apel Galați a mai arătat că, cel mai important, colegii vor fi unii lângă ceilalți, întărind comunitatea juriștilor gălățeni, acesta fiind, de fapt, și scopul, să fie toți uniți de valori, idealuri comune și să nu fie singuri.

De asemenea, colegii avocați strâng cărți, vechi și noi, pentru a fi donate bibliotecii din com. Scânteiești, jud. Galați.

Evenimentul, care va dura toată luna decembrie, este organizat de Asociația Avocaților din Baroul Galați, Baroul Galați și Curtea de Apel Galați.

Fotografiile cu sala principală și cu expoziția amenajată se găsesc aici.

Noutățile transmise de Curtea de Apel Galați pot fi urmărite și pe pagina de Facebook.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD