Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

SanoPeople – dr. Răzvan Ionescu, medic Primar Reumatologie și Medicină Internă, Clinica Emerald
06.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Health & Pharma (Dreptul sănătății), Selected, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

SanoPeople este un podcast realizat de partenerii noștri de la SanoPass. Specialiștii invitați la acest podcast sunt din domeniul medical și abordează subiecte relevante din domeniul medical.

Află din acest clip:
• Ce tratează un reumatolog?
• Care sunt simptomele care te determină să mergi la un reumatolog?
• Cum sunt corelate bolile cronice și reumatologia?
• Există contraindicații în ceea ce privește vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 la pacienții cu boli reumatologice?

***

Noi beneficii pentru membrii comunității JURIDICE.ro!

JURIDICE.ro, cu ajutorul SanoPass, vine în sprijinul membrilor JURIDICE.ro și le pune la dispoziție, în mod gratuit, o alternativă inovativă și 100% digitală a abonamentelor medicale.

Astfel, pachetele de memberhip GOLD, PLATINUM și ULTRA vor conține facilități speciale, în valoare de 730 lei, în platforma SanoPass: acces nelimitat la Clinica virtuală 24/7, analize medicale (orice marker), un serviciu medical la specialitatea Pediatrie și o ședință de Consiliere psiho-emoțională.

Sumarizăm cei mai importanți factori ce schimbă standardul cu care ne-am obișnuit în zona abonamentelor medicale, prin care nevoile abonaților SanoPass sunt tratate cu rapiditate și eficiență:
– Abonaților SanoPass li se alocă primul loc disponibil din programul medicilor;
– Nu este necesară vizita inițială și o trimitere de la medicul generalist pentru a programa o consultație la o specialitate medicală;
– Beneficiarul decide ce medic să îl consulte, nu trebuie să dea dovada gravității situației pentru a obține o programare;
– Beneficiarul are acces neîngrădit la toate categoriile de medici, indiferent de gradul lor profesional;
– SanoPass colaborează cu peste 850 de clinici la nivel național printre care Synevo, Sanador, Sante, Wellborn etc.;
– SanoPass garantează programare în 48h/specialitate/oraș;
– Acces în clinica medicală virtuală 24/7 – Telemedicină – 20 specialități/40 medici disponibili non-stop – serviciu disponibil în regim nelimitat în cadrul pachetelor (puteți suna pentru problemele dumneavoastră, ale copiilor sau ale unei cunoștințe);
– Aplicație mobilă cu actualizarea serviciilor medicale în timp real;
– Consiliere nutrițională inclusă în Telemedicină în format Nelimitat.

Pentru detalii vizitați pagina juridice.ro/membership. Beneficiile suplimentare se vor acorda la contractarea, prelungirea ori actualizarea unui pachet de membership.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti