« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

CMS a asistat Libra Internet Bank în legătură cu emisiunea de obligațiuni în valoare de 40 milioane euro
06.12.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Banking, Drept civil, Drept comercial, Fiscalitate, Fuziuni și achiziții, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Firma internațională de avocatură CMS a asistat Libra Internet Bank în legătură cu emisiunea de obligațiuni în valoare de 40 milioane euro. Obligațiunile au o valoare nominală de 100.000 euro, cu scadența de 7 ani, la 28 septembrie 2028, și o rată a cuponului fixă de 4,25% pe an. Obligațiunile sunt listate pe piața reglementată a Bursei de Valori București începând cu data de 3 decembrie 2021. Acest proiect de succes reprezintă o nouă etapă în evoluția emitentului, dar și a acestui tip de obligațiuni, foarte importante pentru instituțiile de credit și pentru diversificarea tipologiei instrumentelor admise pe piața de capital.

Intermedierea ofertei a fost realizată de către Raiffeisen Bank, în calitate de coordonator global și manager, și Alpha Bank România, în calitate de manager, iar listarea obligațiunilor la Bursa de Valori București s-a făcut cu sprijinul Alpha Bank România. Echipa de avocați a CMS a asistat Libra Internet Bank cu privire la toate aspectele juridice ale emisiunii de obligațiuni.

Echipa de piețe de capital a biroului CMS din București este una dintre cele mai experimentate din România, fiind clasată în primul etalon de către prestigioasele publicații internaționale Chambers and Partners, Legal 500 și IFLR1000. Practica de piețe de  capital a CMS România este coordonată de Cristina Reichmann (Partener) și cuprinde avocați cu o experiență bogată în tranzacții complexe în domeniul piețelor financiare și de capital, dobândită atât în tranzacții interne cât și internaționale.

Din echipa multidisciplinară care a asistat Libra Internet Bank în acest proiect au făcut parte Adina Nănescu, Diana Rotaru, Mircea Ciută, Tudor Năftică, Loredana Barbu (Finance); Claudia Popescu, Elena Andrei, Cătălin Vasile (Corporate M&A); Valentina Pârvu, Anna Morogai, Tatiana Casapciuc (Commercial); Alexandru Dumitrescu (Real Estate), precum și alți avocați din cadrul CMS România.

Despre CMS

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează. Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, infrastructură și proiecte, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.