Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

România găzduiește Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor. UPDATE: Guvernul alocă 88 mil. lei pentru organizare. UPDATE: Aprobare măsuri necesare procesului de pregătire, organizare şi găzduire


05.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României, Telecom
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 440 din 04 mai 2022 a fost publicată Hotărârea nr. 607/2022 privind unele măsuri necesare procesului de pregătire, organizare şi găzduire a Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor ce va avea loc la Bucureşti în perioada 26 septembrie-14 octombrie 2022.

Intrare în vigoare: 4 mai 2022

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 392 din 21 aprilie 2022 a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 52/2022 privind unele măsuri bugetare destinate organizării și desfășurării celei de-a 21-a ediții a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor la București, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022.

Guvernul a stabilit alocarea sumei de 88 milioane lei pentru organizarea, la București, a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.

Intrare în vigoare: 21 aprilie 2022

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1161 din 7 decembrie 2021 a fost publicată Legea nr. 284/2021 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 88/2021 pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României şi Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor privind găzduirea, organizarea şi finanţarea Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (Bucureşti, România, 26 septembrie-14 octombrie 2022), semnat la Geneva la 30 iunie 2021.

Astfel, Guvernul României, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, la București, găzduiește și organizează Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor.

Intrare în vigoare: 10 decembrie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro