Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti
 

România găzduiește Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor. UPDATE: Guvernul alocă 88 mil. lei pentru organizare. UPDATE: Aprobare măsuri necesare procesului de pregătire, organizare şi găzduire
05.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României, Telecom
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 440 din 04 mai 2022 a fost publicată Hotărârea nr. 607/2022 privind unele măsuri necesare procesului de pregătire, organizare şi găzduire a Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor ce va avea loc la Bucureşti în perioada 26 septembrie-14 octombrie 2022.

Intrare în vigoare: 4 mai 2022

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 392 din 21 aprilie 2022 a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 52/2022 privind unele măsuri bugetare destinate organizării și desfășurării celei de-a 21-a ediții a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor la București, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022.

Guvernul a stabilit alocarea sumei de 88 milioane lei pentru organizarea, la București, a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.

Intrare în vigoare: 21 aprilie 2022

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1161 din 7 decembrie 2021 a fost publicată Legea nr. 284/2021 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 88/2021 pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României şi Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor privind găzduirea, organizarea şi finanţarea Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (Bucureşti, România, 26 septembrie-14 octombrie 2022), semnat la Geneva la 30 iunie 2021.

Astfel, Guvernul României, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, la București, găzduiește și organizează Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor.

Intrare în vigoare: 10 decembrie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti