Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

ZRVP: Termenul pentru desemnarea câștigătorilor celor trei premii ale concursului de eseuri ”Restrângerea libertăților individuale în context pandemic” se prelungește
09.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Drepturile omului, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Peste 100 de lucrări au fost înscrise la concursul organizat de societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) în parteneriat cu DILEMA VECHE și JURIDICE.ro.

Dat fiind interesul pe care concursul l-a trezit în societatea civilă și numărul mare de eseuri primite, juriul a decis să prelungească perioada de evaluare a proiectelor.

Anunțarea lucrărilor câștigătoare și oferirea premiilor va avea loc în săptămâna 17-23 ianuarie 2022, cu invitarea autorilor primelor 20 de lucrări clasate.

La concurs au fost invitați să participe absolvenții licențiați în științe juridice ai unei facultăți de profil din cadrul oricărei universități acreditate din România sau dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene.

Premiile constau în:
Locul I – un premiu în valoare de 20.000 lei
Locul II – un premiu în valoare de 15.000 lei
Locul III – un premiu în valoare de 10.000 lei

Exercițiul de atitudine civică lansat de societatea de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners își propune informarea societății civile asupra responsabilității pe care statul o are într-o situație excepțională ce determină limitarea temporară a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor săi.

Regulamentul actualizat al concursului poate fi accesat pe paginile web www.zrvp.ro și www.juridice.ro.

Despre Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners
Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.
ZRVP are o echipă de 66 de avocați, dintre care 14 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Băjenaru și Cosmin Cojocaru (asociați), domnul prof. dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).

:: Regulamentul
:: Actul adițional
:: Declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti