« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

Finanțare adițională a Proiectului privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
14.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Anunțuri, Banking, Business, Fiscalitate, Proiecte legislative | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 39 din 13 ianuarie 2022 a fost publicată Hotărârea nr. 26/2022 pentru aprobarea amendamentului convenit prin schimb de scrisori semnate la Bucureşti la 17 septembrie 2021 şi la 25 octombrie 2021 între Guvernul României şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare la Acordul de împrumut (finanţare adiţională pentru Proiectul privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi) dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Washington la 14 aprilie 2016.

Acordul de împrumut dintre România şi Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în valoare totală de 48 milioane de euro, are ca obiectiv finanţarea adițională a proiectului privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi, promovarea investițiilor în comunitățile locale pentru reducerea deversărilor de nutrienți în corpurile de apă, precum și promovarea schimbărilor comportamentale și bunelor practici agricole la nivelul comunităților locale.

Suma trasă din împrumut se ridică la 26,65 milioane de euro, iar data finală de tragere a sumelor împrumutului este 30 iunie 2023.

Intrare în vigoare: 13 ianuarie 2022

***

Vineri, 10 decembrie 2021, Ministerul Finanțelor a lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea amendamentului convenit prin schimb de scrisori semnate la Bucureşti la 17 septembrie 2021 şi la 25 octombrie 2021 între Guvernul României şi Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, la Acordul de împrumut (finanţare adiţională pentru Proiectul privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi) dintre România şi Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la Washington la 14 aprilie 2016.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare
:: Scrisoarea MF
:: Scrisoarea BIRD

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD