Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Noi instrumente Wolters Kluwer România îmbunătățesc performanța specialiștilor în drept
16.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Jurisprudență, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Wolters Kluwer România încheie anul cu multiple noi dezvoltări ale programului legislativ Sintact.ro, din dorința de a le asigura profesioniștilor o platformă complexă care să includă toate facilitățile de care aceștia au nevoie în activitatea curentă.

Astfel, Modulul de Jurisprudență, unul dintre cele mai utilizate instrumente din platforma online și anume o bază jurisprudențială impresionantă cu 15 milioane de hotărâri judecătorești și opțiuni avansate de filtrare pentru a reduce semnificativ timpul de documentare/cercetare juridică, include acum Decizii CNSC, respectiv Decizii ANAF.

Utilizatorii vor descoperi exclusiv în Sintact.ro conținutul integral al deciziilor CNSC în Sintact.ro: peste 16 mii de hotărâri și actualizări săptămânale. Conținutul deciziilor este indexat în platformă, astfel ca profesioniștii să beneficieze de toate funcționalitățile tehnologice de ultimă generație incluse: citare, căutare progesivă, salvare filtre și notificări automate, export, salvare hotărâre în dosarele personale etc.

Modulul Decizii CNSC este disponibil gratuit pentru abonații la Q&A Achiziții Publice –  răspunsuri rapide și corecte în domeniul Achizițiilor Publice.

Pentru detalii, accesați link-ul › https://info.wolterskluwer.ro/decizii-cnsc-in-extenso/

De asemenea, în Sintact.ro se regăsesc peste 44.000 de decizii emise de Agenția Națională de Administrare Fiscală începând cu anul 2001 până în prezent. Conținutul deciziilor este indexat în platforma de documentare juridică, astfel se pot utiliza toate funcționalitățile avansate de filtrare după: soluție, localitate, cuvinte-cheie din Decizie.

Abonații la Q&A Corporate Fiscal Consulting – răspunsuri structurate cu trimiteri la legislația relevantă din domeniul fiscalității, realizat împreună cu expertul Wolters Kluwer România Cerasela Dragoș, primesc acces gratuit la Modulul Decizii ANAF.

Pentru detalii, accesați link-ul › https://info.wolterskluwer.ro/decizii-anaf-sintact/

Modulul general Q&A din Sintact.ro a fost suplimentat cu noi întrebări și răspunsuri din domeniul cadastrului și fondului funciar: Q&A Cadastru și Fond Funciar, ajungând la un total de 3.000 de întrebări și răspunsuri oferite de experți certificați în domenii de interes precum: fiscal, contabilitate, taxe, HR, GDPR și achiziții publice, dreptul muncii și al asigurărilor sociale, iar acum și cadastru și fond funciar. Modulul include deja: Q&A Răspunsuri Fiscale, Q&A Corporate Fiscal Consulting, Q&A Răspunsuri GDPR, Q&A Muncii, Q&A Achiziți Publice.

Q&A Sintact.ro își propune să asigure siguranță și eficiență în gestionarea modificărilor legislative și a reglementărilor neclare, oferind inclusiv facilitatea adresării de întrebări personalizate specialiștilor în domeniul vizat, care sunt pregătiți să ofere soluții pentru problemele specifice în cel mult 72 de ore.

Q&A Cadastru și Fond Funciar oferă peste 50 de răspunsuri rapide la întrebări de actualitate. Răspunsuri sunt structurate, ușor de parcurs și conțin trimiteri către legislație și jurisprudență.

Pentru detalii, accesați link-ul › https://info.wolterskluwer.ro/qa-cadastru-fond-funciar/

Noi titluri au fost incluse recent în colecția Bibliotecii Kluwer Law International, care numără astfel peste 100 de cărți de specialitate. Informația apare acum reorganizată în trei module distincte: General Aspects, Labor Law și Legal Matters. Biblioteca KLI include informații esențiale și soluții de drept internațional pentru experții din domeniul juridic și de afaceri.

Totodată, utilizatorii Sintact.ro pot afla de la specialişti cum să aplice corect reglementările legale privind dreptul muncii și al asigurărilor sociale, litigiile și confictele de muncă din noul modul Fluxuri Muncii. Acesta completează seria fluxurilor legislative din platformă – proceduri legislative reprezentate vizual, cu pași ușor de urmărit și explicații practice – conținând peste 450 de fluxuri financiare și contabile, alături de peste 150 de fluxuri de procedură civilă.

Cele 50 de fluxuri din domeniul dreptului muncii constituie diagrame realizate în conformitate cu legilsația muncii și normele de aplicare și oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii.

Pentru detalii, accesați link-ul › https://info.wolterskluwer.ro/fluxuri-muncii/

Programul legislativ Sintact.ro vine astfel în sprijinul profesioniștilor cu instrumente de lucru eficiente, bazate pe date, pentru decizii rapide, luate cu încredere, atunci când contează cel mai mult.

Platforma de documentare juridică devine tot mai complexă și include noi module, urmând profilul de activitate și sarcinile curente ale practicienilor: toate informațiile de care aceștia au nevoie sunt acum într-un singur loc, simplu și rapid de accesat.

Pentru a solicita un cont demo gratuit Sintact.ro, accesați link-ul următor › https://demo.sintact.ro/

Despre WOLTERS KLUWER ROMÂNIA

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.

Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005 şi oferă profesioniştilor din domeniul juridic şi economic din România atât produse tipărite și digitale, cât şi servicii şi soluţii software: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, şi cu o ofertă bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și digital.

SINTACT.RO, cea mai vastă bază de informații juridice

Cu cca. 15 milioane de hotărâri judecătorești, 25.000 de articole din peste 22 de reviste de specialitate, peste 250 de cărți de doctrină juridică și peste 100 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti