Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Modificarea metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
15.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 150 din 15 februarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 249/C/2022 pentru modificarea anexei nr. 2 la Metodologia-cadru de organizare și desfășurare a concursului de admitere în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, aprobată prin Ordinul ministrului justiției nr. 3.917/C/2021.

Astfel, la punctul 5 Foaia Matricolă din cadrul Borderoului de verificare a dosarului de înscriere din Anexa nr. 2 a fost eliminată mențiunea „Media generală la purtare pentru fiecare an de studiu, minimum 8„, întrucât acest aspect nu se regăsește în condițiile de înscriere la concursul de admitere din cadrul metodologiei-cadru.

Intrare în vigoare: 15 februarie 2022

***

Joi, 16 decembrie 2021, Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin pentru modificarea Ordinului Ministrului Justiției nr. 3917/C/2021 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

:: Proiectul
:: Referatul de aprobare
:: Anexa

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti